Welkom bij Fairy Organized

Ik ben Eefje Sedee en ik heb een grote passie voor opruimen, organiseren, structuur aanbrengen, overzicht en duidelijkheid creëren.

Het klinkt wat cliché, maar als klein meisje vond ik niks leukers dan mijn kamertje opruimen en mooier maken door spullen en meubels anders neer te zetten. Dit organiseren, structureren, stylen en mijn “opruimwoede” heb ik heel mijn leven gehouden. Van familie tot vrienden; menig kledingkast, keuken en woonkamer heb ik helpen opruimen en stylen en daar krijg ik veel energie van.

Als werkende moeder van twee kinderen ervaar ik zelf in het dagelijkse leven hoe fijn het is als je huis op orde is. Al onze spullen zijn op een vaste plek opgeborgen, zodat iedereen in het gezin weet waar spullen liggen. En dus ook waar ze weer opgeruimd moeten worden. Dit opbergsysteem creëert zoveel tijd en rust voor ons als gezin en dit gun ik iedereen!

Na jaren met plezier werkzaam te zijn geweest als accountmanager in reclame en media is het nu tijd om mijn passie te volgen. Opruimen en organiseren in de breedste zin van het woord en een ruimte gezellig maken is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Nadat ik de opleiding tot Professional Organizer gevolgd heb bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), ben ik gestart met Fairy Organized.

Ik ben behulpzaam en heb een groot inlevingsvermogen, daarnaast ben ik resultaatgericht en steek ik graag mijn handen uit de mouwen.

Een meer opgeruimd en beter georganiseerd leven vraagt wel om enkele aanpassingen. Vol enthousiasme en met het hart op de tong, ga ik iedere uitdaging aan.

Wil jij ook overzicht, ruimte en rust in je huis? Ik kom je graag helpen!

Liefs, Eefje

Afspraak inplannen?

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Partners

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden        ©2020 Fairy Organized