Selecteer een pagina

Welkom bij Fairy Organized

Ik ben Eefje Sedee en ik heb een grote passie voor opruimen, organiseren, structuur aanbrengen, overzicht en duidelijkheid creëren.

Het klinkt wat cliché, maar als klein meisje vond ik niks leukers dan mijn kamertje opruimen en mooier maken door spullen en meubels anders neer te zetten. Dit organiseren, structureren, stylen en mijn “opruimwoede” heb ik heel mijn leven gehouden. Van familie tot vrienden; menig kledingkast, keuken en woonkamer heb ik helpen opruimen en stylen en daar krijg ik veel energie van.

Als werkende moeder van twee kinderen ervaar ik zelf in het dagelijkse leven hoe fijn het is als je huis op orde is. Al onze spullen zijn op een vaste plek opgeborgen, zodat iedereen in het gezin weet waar spullen liggen. En dus ook waar ze weer opgeruimd moeten worden. Dit opbergsysteem creëert zoveel tijd en rust voor ons als gezin en dit gun ik iedereen!

Na jaren met plezier werkzaam te zijn geweest als accountmanager in reclame en media is het nu tijd om mijn passie te volgen. Opruimen en organiseren in de breedste zin van het woord en een ruimte gezellig maken is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Nadat ik de opleiding tot Professional Organizer gevolgd heb bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), ben ik gestart met Fairy Organized.

Ik ben behulpzaam en heb een groot inlevingsvermogen, daarnaast ben ik resultaatgericht en steek ik graag mijn handen uit de mouwen.

Een meer opgeruimd en beter georganiseerd leven vraagt wel om enkele aanpassingen. Vol enthousiasme en met het hart op de tong, ga ik iedere uitdaging aan.

Wil jij ook overzicht, ruimte en rust in je huis? Ik kom je graag helpen!

Liefs, Eefje

Waar ik voor sta

#opruimcoach
  

Fairy Organized adviseert en begeleidt klanten in het aanbrengen van overzicht, ruimte en rust.

Ik ben een praktische opruimcoach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, kleding, documenten en tijd. Daarnaast zorgt Fairy Organized ervoor dat er een opbergsysteem ontstaat wat je ook zelf kunt toepassen, zodat je er nog lang profijt van hebt.

Opruimen is keuzes maken en daar help ik je graag bij!

#opgeruimdgevoel

 

 Als je woon/leefomgeving zo is georganiseerd dat alle spullen een vaste plek hebben en iedereen in het huishouden weet waar wat ligt, creëer je een omgeving die rust met zich meebrengt. Dat zorgt er weer voor dat er ruimte en tijd ontstaat voor de leuke dingen in het leven.

Ik gun iedereen een “opgeruimd” leven omdat ik oprecht geloof dat je dan beter kunt functioneren. Zodat er tijd over blijft voor de dingen in het leven die je belangrijk vindt.

#ontspullen

 

Fairy Organized zorgt ervoor dat klanten zich bewust(er) worden van de spullen waarmee ze zichzelf omringen en waar ze gelukkig van worden.

We gaan samen aan de slag met jouw spullen. Jij bepaalt wat er wel of niet weg kan. Je kiest dus zelf of je iets wel of niet wilt behouden in je huis.

Afspraak inplannen?

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Partners

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden        ©2021 Fairy Organized