De ultieme gids voor een georganiseerde keuken is naar je onderweg!

Maar voordat je naar je mailbox snelt om alles te bekijken, wil ik nog even dit met je delen.👇

Nu voor maar 97,- (in plaats van € 147,00)

Online cursus: In 1 dag je kledingkast op orde

Wil jij eindelijk echt je kledingkast opruimen en structureren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Wil jij graag elke ochtend weer makkelijk een leuke outfit kiezen en alleen nog maar kleding in je kast hebben hangen waar je echt blij van wordt?

Schrijf je dan nu in voor de online cursus In 1 dag je kledingkast op orde.

Samen zorgen we er voor dat jij weer grip krijgt over je kast wat je letterlijk en figuurlijk ruimte oplevert.

In slechts één dag krijg je alle tools en technieken aangereikt om jouw kledingkast te ontspullen en te organiseren.

Je krijgt:

Stap-voor-stap begeleiding om jouw kledingkast op te ruimen.

Praktische tips en trucs om jouw kleding efficiënt te organiseren

Creatieve oplossingen om meer ruimte te creëren en afscheid te nemen van items die je niet draagt

Heel veel tips, bijvoorbeeld hoe je nieuwe kledingcombinaties maakt met bestaande items uit je kast en ik ga je alles vertellen over kleur en pasvorm.

Een lijst met basis items die niet mogen ontbreken (zodat je ook gericht kunt shoppen en miskopen voorkomt)!

Een nieuwe mindset om jouw kleding en stijl te omarmen.

Nu voor slecht 97,- (in plaats van 147,00)
+ Extra bonus: Dé Checklist Kledingkast Organizers t.w.v. 19,-

“Van de voorbeelden van Eefje leer je écht wat! Ze weet het allemaal duidelijk uit te leggen en de cursus is voor iedereen goed te volgen. Ik heb de hele cursus doorlopen en heb 4 vuilniszakken vol uit mijn kast gehaald. Eefje is enthousiast en maakt van het opruimen van je kledingkast een feestje!”

Miranda

“Een fijne duidelijke no nonsens cursus. Fijn met het enthousiasme van Eefje, ik hoorde haar stem in mijn hoofd bij de twijfel gevallen🤣 Het voelde alsof we samen mijn kast aanpakte en ik het niet alleen hoefde te doen wat superfijn was. Ik heb weer een frisse fijne overzichtelijke kleding kast.”

Monique

“Het fijne aan de cursus is dat het korte modules zijn, goed en helder uitgelegd. En het fijne is dat ik erachter ben gekomen dat ik voorlopig helemaal geen kleding meer hoef te kopen.”

Ingrid

Herken jij dit?

Elke ochtend sta je gefrustreerd voor de kast, wat moet ik nú weer aan?

Je kiest te vaak voor dezelfde (ietwat saaie) en vertrouwde outfit.

In alle ochtendstress ook nog een leuke outfit kiezen kost te veel tijd.

Je hebt geen overzicht en weet niet goed wat er allemaal in je kast ligt.

Veel dingen pas je eigenlijk niet meer of zijn niet meer je smaak.

Dus koop je maar iets nieuws, maar ook dat ligt soms nog met kaartje en al ongedragen in je kast.

Stiekem ligt er dus veel kleding stof te happen…

Waarom deze online cursus?

Na het helpen van bijna 200 vrouwen (en enkele heren) met het opruimen van hun kledingkasten, realiseerde ik me dat het tijd was om al mijn tips en tricks te delen met een veel groter publiek. Daarom presenteer ik met trots: “In 1 dag je kledingkast op orde” – een cursus die je leven gaat veranderen!

“Opening up your closet, should be like arriving at a really good party where everyone you see is someone you like!”

Wist jij…

… dat een gemiddelde kledingkast 173 kledingstukken bevat? Waarvan er 50 stuks niet gedragen zijn in het afgelopen jaar. Vond ik echt een shocking feitje.

Er zijn zoveel vrouwen met een overvolle kledingkast (en genoeg leuke kleren), maar ook met de frustratie dat ze vaak niet weten wat ze aan moeten trekken.

Er zijn ook veel vrouwen die te vaak voor dezelfde vertrouwde outfit kiezen (wellicht wat saai). En ik begrijp je, want ook ik heb van dit soort dagen. Maar ik weet ook wat er gebeurt als je een kledingkast hebt met alleen maar lievelingskleren! Dat gun ik iedereen!

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om je kledingkast te transformeren. Ik deel al mijn kennis met je en geef je tips, zodat jij voortaan een garderobe hebt die bij je past én een kledingkast waar je blij van wordt.

We gaan niet alleen opruimen, maar we gaan bijvoorbeeld ook kijken naar welke kleur het beste past bij jou en hoe je jouw kledingitems beter kunt combineren.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en dat je het jezelf gunt om opgeruimder, beter georganiseerd en met een stijl die bij jou past je kast te gaan structuren.

Deze online cursus is iets voor jou als je:

Het zat bent om ’s ochtends kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar die ene perfecte outfit tussen een berg kleding? Of juist klaar voor meer variatie in je kledingkeuze?

Laat me je helpen! Alleen de kleren die jou een glimlach bezorgen verdienen een plekje in je kast. Met een georganiseerde kast vind je moeiteloos de perfecte outfit voor elke gelegenheid, waardoor je elke dag stralend kunt beginnen!

Nu voor maar 97,- (in plaats van € 147,00)

Je krijgt:

Middels 8 modules en meer dan 38 instructievideo’s krijg je stap-voor-stap begeleiding om jouw kledingkast op te ruimen + handige downloads om je bij elke stap te ondersteunen.

Creatieve oplossingen om meer ruimte te creëren en afscheid te nemen van items die je niet draagt.

Alles is kort en krachtig uitgelegd waardoor je in een flow van opruimen komt én blijft.

Ontvang de inlog naar de onlinecursus direct in je mailbox. De cursus is op elk moment en in jouw eigen tijd te volgen. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus!

Wat levert deze cursus je concreet op?

Na deze cursus ben jij in staat om elke ochtend weer een leuke outfit te kiezen uit jouw opgeruimde kast. Hoe fijn is dat?!

Het scheelt je zoveel tijd en frustratie en er hangen aan het einde van vandaag alleen maar items in jouw kast die je past, die bij jou passen en die je ook echt fijn vindt om te dragen.

We gaan eindelijk afscheid nemen van de items die je nooit of nauwelijks hebt gedragen. Die krijgen een 2de leven, omdat je ze gaat weggeven of verkopen. Maar ook de items die je heel graag draagt, krijgen een 2de leven. Omdat we gaan kijken hoe we meer of nieuwe combinatie kunnen gaan maken van je bestaande kledingstukken.

Heel misschien mis je nog wel wat items in je kast, maar dan kun je nu eindelijk doelbewust gaan shoppen en hangen er straks geen miskopen meer in je kast.

Nu voor maar 97,- (in plaats van € 147,00)

Even voorstellen

Ik ben Eefje Sedee en ik heb een grote passie voor opruimen, organiseren, structuur aanbrengen, overzicht en duidelijkheid creëren.

Ik heb de opleiding tot professional organizer gevolgd bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en ben vol enthousiasme aan de slag gegaan. Inmiddels werk ik dan ookal vele jaren als opruimcoach en heb ik al meer dan 350 klanten mogen helpen opgeruimd te wonen. Niet alleen bij particulieren thuis maar ook via het tv-programma “Je huis op orde” heb ik dit mogen doen. Een enorme uitdaging maar vooral een grote eer.

Als werkende moeder van twee kinderen ervaar ik zelf in het dagelijkse leven hoe fijn het is als je huis op orde is. Al onze spullen zijn op een vaste plek opgeborgen, zodat iedereen in het gezin weet waar spullen liggen. En dus ook waar ze weer opgeruimd moeten worden. Dit opbergsysteem creëert zoveel tijd en rust voor ons als gezin en dit gun ik iedereen!

“Een kast vol spullen maar niets om aan te trekken” is een vaak gehoord probleem voor vrouwen. Die kast is zo vol omdat er steeds items bij komen (we kopen), maar tegelijkertijd nemen we geen afscheid van items (we bewaren)! Tijd om te ontspullen en mijn aanpak hiervoor met jullie te delen.

Als ervaren opruimcoach weet ik precies welke stappenplan je moet doorlopen om eindelijk structuur in je kast te creëren en al mijn kennis heb ik gebundeld in de meest uitgebreide cursus die er bestaat om jouw kledingkast op orde te krijgen. En dat in 1 dag!

Ik vertel ik je al mijn kennis; van welke organizers je het beste kunt gebruiken om overzicht te creëren, tot welke basic items er niet kunnen ontbreken in je kast. Het is de meest complete cursus over hoe je jouw kledingkast nu echt voor eens en altijd kunt structureren.

Ook je mindset over kleding pakken we aan, ik vertel over welke pasvorm je het beste staat en hoe je jouw mooiste kledingitems het beste kunt onderhouden. Maar ook hoe je miskopen in de toekomst kunt voorkomen.  Kortom, het is dus veel meer dan alleen opruimen, ontspullen en organiseren.

Klaar om eindelijk jouw kledingkast op te ruimen?

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized