De ultieme gids voor een georganiseerde keuken

Meer ruimte, meer overzicht en makkelijker koken met deze 125 tips om je keuken te organiseren. Creëer jouw droomkeuken met meer dan 60 pagina’s vol organizing hacks, ruimtebesparende ideeën en styling tips.

Inclusief deze bonussen:

Stappenplan: zo ruim je je keuken simpel en snel op!

5 meestgemaakte voorraadkast fouten

12 onmisbare voedingscategoriën voor een perfecte keukenindeling

Tijdelijk voor maar 27,- (i.p.v. €77,00)

Professional organizer Eefje Sedee deelt haar beste geheimen

Bekend van het SBS6 TV programma: Je Huis Op Orde

125 slimme oplossingen voor elke keuken

Meer dan 60 bladzijden aan opruimtips en styling hacks

Je keuken organiseren én opruimen

Alle spullen een eigen plek, zodat iedereen in het gezin weet waar spullen liggen. En waar ze weer opgeruimd moeten worden.

Efficiënt voorraadbeheer

Een opbergsysteem dat rust en ruimte geeft. Doorzichtige bakken, mandjes en labels geven overzicht en voorkomen verspilling.

Stijlvolle inrichting

Nooit meer chaos in je keuken met praktische tips en inspirerende voorbeelden om van je keuken een plaatje te maken.

“Wat een mooie gids, je blijft lezen want je legt het heel toegankelijk en beeldend uit. Bijna alle ins en outs over die bakjes/systemen, die stappen en waar je dan rekening mee moet houden zijn nieuw voor me en vind ik heel nuttig. Nu kan ik zelf aan de slag”

Sheila

“Eefje heeft een fantastische gids gemaakt over hoe je je keuken goed georganiseerd krijgt! Ook de handige spullen waarin je alles kunt opbergen en waar je ze kunt kopen staan erin. En.. je kunt in elk gedeelte van je keuken met opruimen beginnen! Ik begin met mijn koelkast”

Marleen

Overvolle kasten en rommelige laden

Heb je wel eens voedsel weg moeten gooien omdat het ergens achter in je overvolle koelkast belandde en je het simpelweg vergat, omdat je geen goed overzicht hebt?

Loop je regelmatig aan tegen het probleem dat je geen ruimte hebt om al jouw potten en pannen fatsoenlijk op te bergen, waardoor je keukenkastjes uitpuilen en je telkens moet stapelen?

Voor de meeste werkende moeders met kinderen is dit dagelijkse kost. Kastjes die onoverzichtelijk zijn, uitpuilen of spullen die simpelweg niet meer passen en daarom maar op het aanrecht blijven staan.

Van chaos naar overzicht

Mijn naam is Eefje Sedee. Als werkende moeder van twee kinderen zocht ik me regelmatig suf naar keukenspullen of kocht ik boodschappen die ik al in huis had.

Totdat ik professioneel organizer werd en ontdekte hoe ik rust, ruimte en overzicht in huis kon creëren.

Met een opgeruimde georganiseerde keuken:

weet je precies wanneer je wat moet kopen.

ligt alles op een vaste plek en hoef je niet meer te zoeken.

ziet je keuken eruit als een plaatje.

En geloof me: dat levert óók enorm veel rust en ruimte op in je hoofd. Daarom heb ik deze gids voor het organiseren van jouw droomkeuken voor je samengesteld. Zodat jij een keuken krijgt waarin alles een eigen plek heeft en je dagelijkse routine veel makkelijker en sneller gaat.

Tijdelijk voor maar 27,- (i.p.v. €77,00)

De ultieme gids voor een georganiseerde keuken

8 verschillende organizing categoriën

In deze gids ontdek je alles over de diverse soorten keukenorganizers die er zijn en die jou gaan helpen om je keuken op orde te krijgen. Van opbergbakken en ladeverdelers tot kruidenrekken en koelkast organizers.

125 musthave keuken organizers

Elk type organizer wordt toegelicht inclusief voorbeelden welke specifieke problemen ze oplossen. Inclusief online links naar de keuken organizers, zodat je niet zelf uren online hoeft te zoeken.

Labeling & styling

Met tips voor ruimtebesparing, labels en stylingideeën creëer je een georganiseerde, logische en efficiënte keukenindeling. 

“Wat een fijne inzichten in hoe je functioneel je keuken eigenlijk kan zijn, in combinatie met alle organizers wauw!! De tip voor het gootsteenkastje, wat een eyeopener was dat voor me, een gek kastje eigenlijk en nu die je ineens veel efficiënter kan inrichten met de tips van Eefje. Ook de indeling van tupperware, zo houd je alles netjes en kloppen de bakjes bij de deksels.”

Christine

“De tips ervaar ik als zeer nuttig en bruikbaar!
Je kan hier echt wat mee. Er worden diverse mogelijkheden voor hetzelfde onderwerp genoemd waardoor je zelf kan bekijken wat er voor jou van toepassing is.”

Elisa

“Wat ik niet wist is jouw verhaal en hoe je bent begonnen. Ik ben namelijk ook helemaal verslaafd aan organizen, opruimen, schoonmaken. 

Je verhaal is heel pakkend en voor mij herkenbaar. Dank je wel voor de inspiratie”

Anja

“Het was leuk en leerzaam om te lezen. Ondanks het feit dat ik al een behoorlijk georganiseerde keuken heb, heb ik ook hier weer mooie tips uit kunnen halen. Wij gaan binnenkort verhuizen, dus daar kan ik je tips mooi gebruiken in mijn nieuwe keuken.”

Manon

De ultieme keukenorganizer

Uitgebreide digitale gids met 125 slimme organizing oplossingen

60+ pagina’s met tips en hacks

Organizers, ruimtebesparende ideeën en styling tips

Inclusief deze bonussen:

Stappenplan: zo ruim je je keuken simpel en snel op!

5 meestgemaakte voorraadkast fouten

12 onmisbare voedingscategoriën voor een perfecte keukenindeling

Tijdelijk voor maar 27,- (i.p.v. €77,00)

Wacht niet langer,
begin vandaag!

Wacht niet langer en creëer jouw droomkeuken. Geschikt voor elk huis en elke keuken. Door gebruik te maken van verschillende soorten keukenorganizers, kun je je keuken op een slimme en efficiënte manier organiseren, waardoor je tijd bespaart en stress vermindert tijdens het koken en opruimen.

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized