Reviews / Portfolio

Opruimsessie kelder

Eefje weet wat het betekent om aan te pakken, deze energie werkt aanstekelijk. Een klus waar ik tegen opzag werd leuk en gaf veel voldoening. Haar persoonlijkheid en gevoel voor humor maakten ook nog dat het gezellig was.

Daarnaast heeft Eefje een feilloos gevoel voor de psychologie die achter het proces zit. Het is een louterende ervaring om die afgesloten ruimtes in je hoofd open te breken en schoonschip te maken. Zelfs de rommelige kelder die je niet dagelijks ziet slurpt toch energie.

Er liggen ook allerlei spullen die dierbaar kunnen zijn of emotionele waarde vertegenwoordigen. Eefje’s sensitieve maar doelgerichte begeleiding helpen je hierin keuzes te maken waar je later nog achter staat.

Wanneer het met zorg en systematisch is ingedeeld wordt het makkelijk om het te onderhouden. Ik kan het iedereen aanraden!”

 

Gugi, 39 – Creative Director, vader van 1 kind

 

Opruimsessie kledingkast

Ik zat al jaren tegen deze klus aan te hikken, maar met Eefje was het binnen een paar uur geklaard. Als een ware fairy ging Eefje door mijn kast heen. Besluitvaardig over welke kledingstukken te houden en weg te doen, bruikbare tips om kleding te sorteren en op te bergen, en uiteindelijk zakken vol de deur uit (keurig gesorteerd voor leger des heils, vrienden en voor de verkoop) waardoor eindelijk overzicht!!

Had ik dit alleen ook gekund? Misschien. Maar afgezien van het feit dat het me in de afgelopen 15 jaar nooit gelukt is er de energie voor op te brengen, was het absoluut zeker niet met hetzelfde eindresultaat geweest. Mijn kast is een feestje om naar te kijken en super praktisch en logisch ingedeeld waardoor ik ’s ochtends in tien tellen zie wat ik aan zal trekken. Ze heeft zelfs een lijstje gemaakt met items die nog ontbreken, waardoor ik kledingstukken die lastig te combineren waren weer aan ging doen.

Al met al een kleine investering voor dagelijks heel veel plezier. Ik denk dat de keuken de volgende stop wordt…”

 

Charlotte, 36 – Radioloog, moeder van 3 kinderen

 

Uitpakservice verhuizing/verbouwing

“Toen de dozen na de verbouwing terugkwamen wist ik niet waar ik moest beginnen. Gelukkig kwam Eefje een helpende hand bieden.

Door haar gestructureerde aanpak kreeg alles een logische, vaste plek. Want haar motto is: als alles een vaste plek heeft, ruimt dat ook veel makkelijker op. En ze heeft zeker gelijk: van deze paar uurtjes inrichten zullen wij nog jaren plezier hebben.

Daarnaast heeft Eefje een goed oog voor styling. Ook had ze vele waardevolle praktische tips. Ze weet precies wat er te verkrijgen is om je huis overzichtelijk te krijgen. Met als resultaat een opgeruimd gevoel en inzichten die ervoor zorgen dat het geordend blijft. Dat is die investering van een paar uurtjes meer dan waard- en ze waren nog gezellig ook.”

 

Vanesse, 43 – Senior Marketeer, moeder van 3 kinderen

 

Opruimsessie buffetkast

“Tot mijn verbazing hebben we na een uur de rotzooi flink weten te reduceren. Sommige spullen horen ook eigenlijk niet in deze kast, maar in de keuken of kelder. Dat ruimt op!

Eefje haalt enthousiast haar label apparaat tevoorschijn. Alle bakken worden gelabeld. Hierdoor weet mijn 6-jarige dochter nu ook precies wat ze waar moet opruimen. Na een middag hard doorwerken en 8 vuilniszakken later staat er een keurige kast die veel gezelligheid brengt in de kamer.” 

 

Anouk, 40 – Marketing Manager, moeder van 2 kinderen

 

Opruimsessie voorraadkast

“Wanneer Eefje denkt dat ik iets niet nodig heb, houdt ze wijselijk haar mond. Voor mij is deze stilte al een extra trigger om mijn keuze te heroverwegen. Als ik er echt niet uitkomt volgt de vraag: Word je hier echt blij van? Meestal is het antwoord nee, maar als het antwoord ‘Ja’ is, is Eefje direct duidelijk; dan gaan we er een plekje voor vinden.

Dit werkt prettig. Ik krijg de mogelijkheid om echt zelf na te denken over wat ik wil houden, echter door de vragen van Eefje ben ik in staat om veel meer spullen weg te doen

Ik ben verbaasd over de hoeveelheid rotzooi die we weggooien.
Lieve Eef, ik ben superblij met de hele indeling en heb nog geen seconde het idee gehad dat je iets hebt weggegooid wat niet de bedoeling was.

Martijn, 41 – Recruitment Partner, vader van 2 kinderen

 

Portfolio

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized