Eefje Sedee

Opruimcoach

 

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Eigenlijk moet er eens écht goed opgeruimd worden. Maar dat komt er maar niet van, of je weet niet (goed) waar je moet beginnen.

Een opgeruimd en overzichtelijk huis geeft je ruimte, rust en structuur in je dagelijks leven. Hoe fijn is een efficiënte thuiswerkplek, opgeruimd en gesorteerd speelgoed, of een goed georganiseerde kast met alleen kleding waar je écht blij van wordt?

Ik help jou met opruimen en kom met praktische tips en creatieve opruimoplossingen. Hierdoor ga jij elke dag ervaren dat een opgeruimd huis, ook echt een opgeruimd hoofd betekent. 

Waar ik voor sta

#opruimcoach
  

Fairy Organized adviseert en begeleidt klanten in het aanbrengen van overzicht, ruimte en rust.

Ik ben een praktische opruimcoach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, kleding, documenten en tijd. Daarnaast zorgt Fairy Organized ervoor dat er een opbergsysteem ontstaat wat je ook zelf kunt toepassen, zodat je er nog lang profijt van hebt.

Opruimen is keuzes maken en daar help ik je graag bij!

#opgeruimdgevoel

 

 Als je woon/leefomgeving zo is georganiseerd dat alle spullen een vaste plek hebben en iedereen in het huishouden weet waar wat ligt, creëer je een omgeving die rust met zich meebrengt. Dat zorgt er weer voor dat er ruimte en tijd ontstaat voor de leuke dingen in het leven.

Ik gun iedereen een “opgeruimd” leven omdat ik oprecht geloof dat je dan beter kunt functioneren. Zodat er tijd over blijft voor de dingen in het leven die je belangrijk vindt.

#ontspullen

 

Fairy Organized zorgt ervoor dat klanten zich bewust(er) worden van de spullen waarmee ze zichzelf omringen en waar ze gelukkig van worden.

We gaan samen aan de slag met jouw spullen. Jij bepaalt wat er wel of niet weg kan. Je kiest dus zelf of je iets wel of niet wilt behouden in je huis.

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized