“Kleren maken de vrouw” 

Begin dit jaar begon ik vol goede moed aan de @nobuychallenge. Een uitdaging die ik met volle overtuiging aanging en waarvan ik hoopte dat deze mij bewuster zou gaan maken van mijn eigen koop/shopgedrag. De uitdaging: 6 maanden geen nieuwe kleding kopen. Het werd uiteindelijk een jaar waarin ik meer kleding dan ooit kocht… gênant natuurlijk en een beetje een afgang. Maar, ik heb wel een belangrijke les geleerd; kleren maken de vrouw!

Ineens met je kop op tv is best wel heel spannend en je goed voelen in je lijf en met de kleren die je draagt helpen dan enorm. Dit klinkt materialistisch en een beetje voor het uiterlijk, maar je echt goed voelen in je eigen lichaam is gewoon belangrijk. Al een lange tijd was dat namelijk bij mij niet het geval (dit heeft diverse oorzaken, maar dat is een ander lang verhaal dat ik op een ander moment zal delen). 

Het moment dat ik door mijn buurvrouw mee werd getrokken naar Ralf, onze personal trainer, is echt het beste moment ever geweest. Door minimaal 2 x keer per week te sporten kreeg ik zoveel energie en begon ik me steeds sterker te voelen. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lekker in mijn eigen lijf! En samen met een vriendin op de sportmat liggen kan ik ook iedereen aanraden, want tussendoor wordt er altijd enorm gelachen!

“Je Huis Op Orde”

Ook had ik als doel begin dit jaar om nog meer mensen te inspireren met organizing en opruimtips. Dat dit uiteindelijk zou gebeuren met het tv-programma “Je huis op orde” had ik natuurlijk nooit durven dromen. Maar nog leuker vind ik alle berichtjes, mails en foto’s die ik van zovelen heb ontvangen! Jullie zijn massaal zelf aan de slag zijn gegaan. Dat dat gebeurde maakt mij enorm trots. 

Want dit is waarom ik ooit ben gestart met Fairy Organized.

Omdat ik oprecht geloof dat een opgeruimd huis zoveel goeds met zich meebrengt! Niet voor niets zeg ik vaak dat een opgeruimd huis echt een opgeruimd hoofd betekent. Sterker nog, ik ben as we speak ook zelf weer aan de slag gegaan in ons eigen huis en ervaar dit gevoel gelijk weer.

“Dankbaar”

En toen werd ik 40. Ik hou van verjaardagen en feestjes en dus was het de hoogste tijd om mijn eigen feestje te vieren. Ik had constant het woord ‘dankbaar’ in mijn hoofd. Dankbaar om waar ik sta op mijn 40e, maar ook dankbaar dat mijn ouders dit feestje konden meevieren. Dankbaar dat familie, vrienden en onze kinderen gezond zijn. Dat ikzelf gezond ben en dat we het zo fijn hebben met elkaar. En dat dat goed is om soms uit te spreken!

Met al mijn dierbaren om me heen in een kroeg met een beetje foute muziek, gelukkiger kun je me niet maken. De meest lieve speeches gehoord en fantastische cadeaus gekregen! Een goede afterparty en toen… toen werden er mensen toch ziek en bleek ineens dat er wel heel veel mensen positief getest werden, waaronder ikzelf. Dit was een ontzettende domper na zo’n leuke avond. Maar helaas ook de werkelijkheid en de gekke tijd waarin we nu leven. Goddank is iedereen er goed vanaf gekomen.

“Dank je wel”

Afgelopen jaar is voor mij professioneel gezien echt een rollercoaster geweest! Door de fantastische uitdaging om mee te mogen doen aan “Je Huis Op Orde” stond mijn leven en dus ook dat van mijn gezin echt even op zijn kop. 

Er is keihard gewerkt en ik heb zoveel leuke en nieuwe mensen ontmoet, wat een feestje. Maar ik wil ook een paar mensen even in het zonnetje zetten en mega bedanken, want zonder hen was dit allemaal niet gelukt!

Te beginnen bij de belangrijkste, mijn lieve man Steef! Die soms compleet krankjorum wordt van mijn eigen opruimwoede, maar altijd tijd maakt om te luisteren en waardevol advies geeft. En die de meest fantastische vader is voor Benjamin en Bobbie. Zeker op de momenten dat ik zoveel weg was, maakte jij er een feestje van voor hen, dank je wel.

Ook mijn lieve ouders en onze lieve oppas zorgden ervoor dat het thuis goed ging. Zij stonden continu klaar om bij te springen in tijden van thuisschool, lock downs en lange tv-draaidagen.

Daarnaast mijn buuf, vriendin en inmiddels collega Déwi. Er is niemand met wie ik zoveel hoogte- en dieptepunten kan delen en met wie ik zo kan lachen/huilen en champagne kan drinken! Op naar een fantastisch 2022 samen, met giga veel uitdagingen, maar vooral met heel veel humor!

En zo zijn er echt nog veel meer lieve vriendjes en vriendinnetjes die ervoor zorgden dat 2021, ondanks alles, zo gezellig was! Met daarbij heel veel hoogtepunten en ook een paar dieptepunten. Maar als ik iets heb geleerd is dat mijn vriendschappen me zo dierbaar zijn. Dat het zo fijn is om samen met vrienden te wandelen, te praten, te lachen, te troosten en om advies te vragen. En natuurlijk om samen mee te eten en drinken, want dat doe ik dan toch het allerliefste met vrienden.

En zo sluit ik 2021 dan ook af. Ik wens iedereen een gezellig uiteinde toe, omringt met dierbaren en dankbaar.

Veel liefs, Eefje

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized