Lieve opruimvrienden,

Daar ben ik dan eindelijk met mijn aangekondigde eerste nieuwsbrief. Hierin vertel ik een nieuwtje, onthul ik eindelijk het project waar ik mee bezig ben geweest en daarnaast heb ik een exclusieve aanbieding voor je.

De afgelopen maanden heb ik heel veel inspiratie opgedaan en mijn best gedaan om jullie nog meer uit te dagen om op te ruimen en te ontspullen, omdat ik zo geloof in een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Vers van de pers

Maar eerst een nieuwtje. Aankomende week start het nieuwe seizoen van het tv-programma “Je huis op orde”. En daar doe ik niet aan mee. Sommige van jullie weten dit al, maar voor de meesten zal dit een grote verassing zijn.

De eerste twee seizoenen was ik de organizer en dat was echt fantastisch om te mogen doen. Ik heb zoveel geleerd, zoveel lieve mensen mogen helpen, maar ook keihard gewerkt. Want ja, het is echt zo dat we in zeven dagen tijd een heel huis onder handen namen en er dus dagen tussen zaten dat we van ’s ochtends zeven uur tot ver na middernacht door moesten.

Vorig jaar heb ik daarom ook veel gesprekken gevoerd en goede evaluaties gehad over dit te leuke programma. En om heel eerlijk te zijn, had ik na heel lang wikken en wegen en veel goede gesprekken met Steef besloten om toch nog een seizoen te gaan doen. De twijfels die ik had gingen over de lange draaidagen, de werkdruk en het zoveel weg zijn van de kinderen. Maar ook over: “Heb ik het trucje nu niet genoeg laten zien in de loods?” En, wil ik niet meer aandacht aan mijn gezin en mijn bedrijf gaan geven. Benjamin en Bobbie zijn maar één keer klein en ik ben die twee jaren te weinig thuis geweest.

Die twijfels zijn uiteindelijk weggenomen door Steef die zei: “Ik steun je, we gaan ervoor en het komt wel goed!” Helaas ben ik er toch niet uitgekomen voor wat betreft de voorwaarden en heb ik daarom toch besloten om nee te zeggen tegen seizoen drie.

En dat was echt wel even heftig… ik had mijn agenda helemaal leeg gemaakt en was mentaal ook echt opgeladen om weer een seizoen te knallen. Maar het liep dus anders en dat is inmiddels helemaal ok. Sterker nog, ik denk dat het zo heeft moeten zijn en geloof dat alles toch wel echt met een reden gebeurt…

Uiteindelijk heb ik de afgelopen maanden enorm genoten van mijn leuke kinderen en kon ik eindelijk weer eens mee op een klassenuitje of gewoon in de middag samen knutselen.

Daarnaast heb ik de tijd genomen om iets op te zetten wat ik al zo lang van plan was. Want mijn passie voor opruimen en mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om in een opgeruimde omgeving te wonen, blijft onverminderd groot.

(Lees door onder de foto!)

Onthulling: “In 1 dag je kledingkast op orde” 

De afgelopen maanden heb ik dan ook met volle toewijding gewerkt aan een spannend nieuw project: een online cursus die jullie alles leert over het opruimen, ontspullen en reorganiseren van jullie kledingkasten!

Na het helpen van bijna 200 vrouwen (en enkele heren) met het opruimen van hun kledingkasten, realiseerde ik me dat het tijd was om al mijn tips en tricks te delen met een veel groter publiek. Daarom presenteer ik met trots: “In 1 dag je kledingkast op orde” – een cursus die je leven gaat veranderen!

Vandaag is het grote moment aangebroken dat ik jullie als eerste dit nieuws mag brengen. Je kunt nu al meedoen! Als je je vandaag inschrijft, ontvang je niet alleen een speciale early bird korting, maar maak je ook kans op een exclusieve 1-op-1 video call met mijzelf! Wees er snel bij, want deze call doe ik alleen met de eerste 10 deelnemers.

 

Klik hier voor meer informatie

“Opening up your closet, should be like arriving at a really good party where everyone you see is someone you like!”

Wist jij dat een gemiddelde kledingkast 173 kledingstukken bevat? Waarvan er 50 stuks niet gedragen zijn in het afgelopen jaar. Vond ik echt een shocking feitje.

Er zijn zoveel vrouwen met een overvolle kledingkast (en genoeg leuke kleren), maar ook met de frustratie dat ze vaak niet weten wat ze aan moeten trekken.

Er zijn ook veel vrouwen die te vaak voor dezelfde vertrouwde outfit kiezen (wellicht wat saai). En ik begrijp je, want ook ik heb van dit soort dagen. Maar ik weet ook wat er gebeurt als je een kledingkast hebt met alleen maar lievelingskleren! Dat gun ik iedereen!

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans om je kledingkast te transformeren. Ik deel al mijn kennis met je en geef je tips, zodat jij voortaan een garderobe hebt die bij je past én een kledingkast waar je blij van wordt.

We gaan niet alleen opruimen, maar we gaan bijvoorbeeld ook kijken naar welke kleur het beste past bij jou en hoe je jouw kledingitems beter kunt combineren. 

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en dat je het jezelf gunt om opgeruimder, beter georganiseerd en met een stijl die bij jou past het voorjaar in te gaan!

 

Schrijf je nu in voor de cursus “In 1 dag je kledingkast op orde”

Met georganiseerde groeten en heel veel liefs,

Eefje

Contactgegevens

Fairy Organized
eefje@fairyorganized.nl
06-55861905
KVK: 77187210

Social Media

Disclaimer      Privacyverklaring      Leveringsvoorwaarden      Reviewbeleid      ©2024 Fairy Organized